10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE/Olt: Accident grav pe DN 65. Un șofer a decedat

UPDATE/Olt: Accident grav pe DN 65. Un șofer a decedat

UPDATE: Un șofer a murit în urma accidentului. Alte trei persoane au fost rănite. Polițiștii spun că responsabil pentru producerea accidentului este un șofer care s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

”Se pare că un bărbat din comuna Osica de Sus, care conducea un autoturism pe DN 65 din directia Slatina-Pitesti, s-a angajat in depasirea unui autoturism aflat în fața sa. Autoturismul a derapat și a intrat în coliziune cu un autotren ce circula din sens invers. La randul său, autotrenul a patruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un al doilea autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul primului autoturism a decedat. Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale”, au precizat polițiștii.

Cel puțin o persoană a fost rănită în urma unui accident produs astăzi, pe DN 65, între Slatina și Pitești. Mai exact, accidentul a avut loc pe raza localității Negreni, sensul de mers catre Pitești.

Polițiștii spun că în accident au fost implicate două autoturisme și un tir.

”Au fost implicate două autoturisme si un autotren. O victimă este încarcerată într-un autoturism. Autotrenul este răsturnat în afara părții carosabile. În acest moment, traficul nu este blocat”, sunt primele informații oferite de reprezentanții IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS