24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO siriancă a încercat să intre în România cu buletinul altei persoane

O siriancă a încercat să intre în România cu buletinul altei persoane

Poliţiştii de frontieră de la calafat au depistat o tânără din Siria care a încercat să intre ilegal în România. Tânăra a folosit o carte de identitate bulgărească, ce aparţine altei persoane.

În data de 25.01.2020, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager într-un microbuz condus de un cetăţean bulgar, o persoană de sex feminin. La controlul de frontieră, femeia a prezentat o carte de identitate emisă de autoritățile din Bulgaria.

”Cu ocazia verificării documentului, echipa comună de control a avut suspiciuni cu privire la fotografia cărţii de identitate, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a prezentat un document care aparținea altei persoane. În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că femeia este decetățean sirian, în vârstă de 19 de ani. Aceasta a declarat că a recurs la această metodă deoarece nu deţinea documente de călătorie și intenţiona să ajungă în Germania”, au precizat polițiștii de frontieră.

Tânăra a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS