Acasă Local Dolj Dolj: Gorjeni reţinuţi pentru furturi din locuinţe

Dolj: Gorjeni reţinuţi pentru furturi din locuinţe

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova au efectuat ieri cinci percheziţii domiciliare, în localităţile Mătăsari, Văgiuleşti şi Godineşti, din judeţul Gorj.

Astfel, poliţiştii au găsit la locuinţele a doi bărbaţi, de 41, respectiv 24 de ani, din comuna Mătăsari, mai multe bunuri (bijuterii din aur şi argint, ceasuri de mână, obiecte de îmbrăcăminte şi sume de bani), susceptibile a proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 21 – 24 decembrie 2019, cei doi bărbaţi ar fi pătruns prin efracţie în două apartamente, din Craiova, cartierul Craioviţa Nouă, de unde ar fi sustras sume de bani şi bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la suma de 85.000 de lei.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar în urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cei doi s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore. Astăzi, cei doi vor fi prezentaţi unităţii de parchet, cu propunere de arestare preventivă.
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Craiova, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, dar şi poliţişti gorjeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

Publicul nu are acces în incinta OCPI Dolj

Măsurile luate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj, la jumătatea lunii martie, în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului...