Acasă Eveniment Copii evacuaţi din şcoală după ce s-au simţit rău în urma unei...

Copii evacuaţi din şcoală după ce s-au simţit rău în urma unei igienizări

-

Inspectoratul Școlar al Municipiului București anunță că o școală din Sectorul 4 a fost evacuată după ce mai mulți elevi au acuzat marți disconfort respirator, în urma igienizării care a avut loc luni, potrivit stiri pe surse.

Este vorba de Școala nr. 133. ”În urma procedurilor de igienizare efectuate ( determinate de câteva cazuri gripa confirmate), ieri 20.01.2020, va anunțăm că școala a fost evacuată astăzi, după ce câțiva elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator”, anunță ISMB.

”Măsura de a nu permite accesul elevilor sau personalului în scoală, timp de 24 de ore, de la dezinfectare nu a fost prevăzuta în procesul verbal realizat după efectuarea dezinfectării. Prin urmare, școala a permis accesul elevilor si personalului. Astăzi, după ce acei elevi au acuzat disconfortul respirator, școala a anunțat și salvarea și pompierii”, mai arată reprezentanții ISMB care spun că au luat decizia evacuării școlii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Biblioteca „Aman” difuzează, în premieră pentru România, „Othello”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” difuzează, în premieră pentru România, înregistrarea spectacolului „Otello”, de Giuseppe Verdi, pus în scenă la Opéra...