12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat care urma să fie evacuat a împuşcat doi poliţişti

Un bărbat care urma să fie evacuat a împuşcat doi poliţişti

Doi polițiști din Honolulu, Hawai, au fost împuşcaţi de un bărbat care urma să fie evacuat din locuinţă. În incident, o femeie de 77 de ani a fost rănită, alte două au fost dat dispărute, iar șapte case din Diamond Head au fost distruse.

Cei doi poliţişti ucişi
Cei doi poliţişti ucişi

Cei doi ofițeri au fost identificați ca fiind Tiffany-Victoria Enriquez și Kaulike Kalama, fiecare având mai puțin de 10 ani în poliţie.

Șeful Poliției Honolulu, Susan Ballard, sufocată de lacrimi a transmis condoleanțe familiilor poliţiştilor ucişi.

Suspectul, Jerry J. Hanel, de 69 de ani, este presupus mort în interiorul locuinței la 3015 Hibiscus Drive. Poliția nu a reușit încă să-i recupereze cadavrul, a spus Ballard. Poliţia continuă căutările până la recuperarea corpului său, a spus ea.

Haos în Honolulu
Haos în Honolulu

Haosul a început aseră în jurul orei 9 a.m., când poliția a fost chemată la domiciliul Hibiscus Drive de o femeie care avea răni înjunghiate în picioare. Femeia, identificată de vecini drept Lois Cain, de 77 de ani, este proprietara casei. În evidențele judiciare se arată că ea a depus miercuri cerere pentru evacuarea lui Hanel.

Ballard a spus că Hanel a deschis focul asupra a trei ofițeri respondenți, lovindu-l pe Enriquez mai întâi, apoi pe Kalama. Niciun alt ofițer nu a fost rănit.

Enriquez a fost mama a trei copii. Kalama lucra în poliţie de 9 ani, potrivit staradvertiser.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS