0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Eveniment Tribunalul Olt a hotărât ca Dincă să rămână în arest

Tribunalul Olt a hotărât ca Dincă să rămână în arest

-

Magistrații Tribunalului Olt au decis ca cei doi inculpați în dosarul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, să rămână după gratii.

Cei doi au ajuns în urmă cu două zile în arestul IPJ Olt, având în vedere că dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de fapte penale (fapte de omor, trafic de persoane și trafic de minori, viol și profanare de cadavre), iar Risipițeanu de viol asupra Luizei Melencu, a fost transmis Tribunalului Olt.
„În baza art. 348 C.p.p. rap. la art. 207 alin. 2 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive cu privire la inculpații D.G. şi R.Ş.. În baza art. 207 alin. 4 C.p.p, menține măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpaţi. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, se menționează într-un comunicat postat pe portalul instanței oltene.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...