16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer a decedat după ce a intrat cu maşina într-un autocar în care erau 50 de persoane

Un şofer a decedat după ce a intrat cu maşina într-un autocar în care erau 50 de persoane

Un şofer a decedat miercuri după-amiază, după ce a intrat cu maşina într-un autocar în care se aflau 50 de oameni care au scăpat fără să fie răniţi, a anunţat ISU şi Ambulanţa Sibiu, potrivit oradesibiu.

Din primele informații oferite de reprezentanţii IPJ Sibiu, accidentul mortal s-a petrecut pe drumul ce leagă Orlatul de Cristian. În evenimentul rutier au fost implicate un autocar și un autoturism, iar în urma impactului un bărbat a murit. „Șoferul unui turism condus dinspre Orlat spre Cristian pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autobuz condus regulamentar din sens opus. În urma impactului șoferul turismului a decedat pe loc”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje SMURD și SAJ. Șoferul autoturismului prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că nu a mai putut fi salvat de echipajele medicale.

Cei 50 de oameni din autocar au fost preluaţi de un alt autobuz, potrivit Ambulanţei. Niciuna dintre aceste persoane nu a fost rănită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS