21.5 C
Craiova
sâmbătă, 15 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment A mărturisit în direct la televizor că şi-a ucis prietena

A mărturisit în direct la televizor că şi-a ucis prietena

Un bărbat indian, de 27 de ani, a mărturisit la televizor, în direct, că și-a ucis prietena. În timpul mărturisirii sale, acesta i-a spus unui prezentator că a ucis-o, pentru că privind căsătoria lor cu familia femeii au eșuat, informează BBC.

Maninder Singh, s-a dus la postul TV News 18 din orașul Chandigarh și i-a spus unui cameraman că vrea să facă „o mărturisire“.

Bărbatul a fost condus într-un studio, iar mărturisirea lui a fost transmisă în direct la televizor. Poliția a sosit la fața locului și l-a arestat în sediul postului TV.

Bărbatul a adăugat că a venit la televizune să mărturisească ce a făcut, pentru că poliția îi hărţuia familia de când corpul femeii a fost descoperit într-o cameră de hotel, pe 30 decembrie. Maninder Singh s-a ascuns de către poliție încă de atunci.

Neha Yadav, un oficial al poliției din Chandigarh, a declarat pentru BBC că bărbatul s-a dus la televizune pentru a atrage simpatie din partea publicului, dar și în speranța că un avocat va vedea povestea și va dori să-l reprezinte, el neavând bani pentru a angaja un avocat.

Maninder Singh a spus că familia prietenei sale a respins ideea de căsătorie, întrucât el provenea dintr-o altă castă.

Poliția locală a mai anunțat că Maninder Singh este suspect și de uciderea unei alte femei în statul vecin Haryana. El fusese eliberat pe cauțiune pe durata investigației.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Turneul de la Roma a fost devansat cu o...

Turneul de tenis de la Roma (ATP-WTA)...

ȘTIRI GdS

Mamaia: Un bărbat și-a violat soția și a încercat...

Un bărbat care și-a violat și a încercat să își omoare soția, ținând-o cu capul într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un...

Un bărbat s-a răsturnat cu mașina la Sadova

Un bărbat pe 47 de ani s-a răsturnat vineri seară cu autoturismul în localitatea Sadova. O tânără de 18 ani a fost...

VIDEO. Românii se împing cu jandarmii ca să intre...

Credincioșii s-au împins cu jandarmii, ca să intre la slujba prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, arată Digi24. Materialul VIDEO poate fi...

Dolj: Biciclist mort într-un accident pe DN 55A

Un biciclist de 50 de ani din Gighera și-a pierdut viața astăzi după ce a fost lovit de un autoturism într-o intersecție...

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri.

Traficant italian de cocaină, prins în București

Un traficant italian de cocaină, urmărit internațional la cererea autorităților din Italia, a fost prins în București. Este vorba despre Nunzio Larizza,...