1.6 C
Craiova
sâmbătă, 22 februarie, 2020
Acasă Eveniment A mărturisit în direct la televizor că şi-a ucis prietena

A mărturisit în direct la televizor că şi-a ucis prietena

-

Un bărbat indian, de 27 de ani, a mărturisit la televizor, în direct, că și-a ucis prietena. În timpul mărturisirii sale, acesta i-a spus unui prezentator că a ucis-o, pentru că privind căsătoria lor cu familia femeii au eșuat, informează BBC.

Maninder Singh, s-a dus la postul TV News 18 din orașul Chandigarh și i-a spus unui cameraman că vrea să facă „o mărturisire“.

Bărbatul a fost condus într-un studio, iar mărturisirea lui a fost transmisă în direct la televizor. Poliția a sosit la fața locului și l-a arestat în sediul postului TV.

Bărbatul a adăugat că a venit la televizune să mărturisească ce a făcut, pentru că poliția îi hărţuia familia de când corpul femeii a fost descoperit într-o cameră de hotel, pe 30 decembrie. Maninder Singh s-a ascuns de către poliție încă de atunci.

Neha Yadav, un oficial al poliției din Chandigarh, a declarat pentru BBC că bărbatul s-a dus la televizune pentru a atrage simpatie din partea publicului, dar și în speranța că un avocat va vedea povestea și va dori să-l reprezinte, el neavând bani pentru a angaja un avocat.

Maninder Singh a spus că familia prietenei sale a respins ideea de căsătorie, întrucât el provenea dintr-o altă castă.

Poliția locală a mai anunțat că Maninder Singh este suspect și de uciderea unei alte femei în statul vecin Haryana. El fusese eliberat pe cauțiune pe durata investigației.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS