16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPlanul ingenios a doi şoferi pentru a-şi parca maşinile într-o zonă aglomerată

Planul ingenios a doi şoferi pentru a-şi parca maşinile într-o zonă aglomerată

Pentru a-şi parca maşinile într-o zonă aglomerată a oraşului, doi şoferi din Constanţa au scos stâlpii de pe trotuar. Poliţia locală a început cercetări în acest caz, iar cei doi şoferi riscă amenzi de până la 1.500 de lei.

Incidentul a fost filmat de un bărbat din Constanţa care a făcut publice imaginile. Cele două maşini sunt parcate într-o zonă intens circulată din oraş, pe un bulevard unde locurile de parcare se găsesc foarte greu.

În imagini se vede cum unul dintre şoferi iese din parcare, după ce scoate stâlpul din portbagajul maşinii, opreşte şi montează stâlpul la loc pe trotuar, după care îşi continuă drumul.

„Poliţia locală Constanţa a fost sesizată cu privire la această faptă, a demarat cercetările şi a identificat posesorul autovehiculului, o persoană juridică. De asemenea au continuat cercetările pentru identificarea celui care se face vinovat de deteriorarea elementului de semnalizare rutieră. Acesta riscă o sancţiune cuprinsă între 1000 şi 1500 de lei, de asemenea având obligaţia de a aduce terenul la starea iniţială”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adriana Teodoru, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS