17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentHoţ prins după ce s-a dus să ridice câștigul la pariuri pentru un bilet găsit în portofelul furat

Hoţ prins după ce s-a dus să ridice câștigul la pariuri pentru un bilet găsit în portofelul furat

Un tânăr din satul Frătăuții Vechi, județul Suceava, care a furat portofelul unui consătean, a fost prins după ce s-a dus să ridice câștigul unui bilet la pariuri sportive aflat alături de acte și bani, informează Monitorul de Suceava.

Ionel Marin Istrătoaie, în vârstă de 18 ani, i-a furat portofelul unui tânăr de 26 de ani care se afla într-un bar din localitate pe 9 ianuarie. Victima avea în portofel diverse acte, 400 de euro și 630 de lei, dar și un bilet la pariuri sportive pe care bifase un meci de la Campionatul European de Handbal masculin şi două meciuri de fotbal. Biletul s-a dovedit a fi câștigător.

În data de 10 ianuarie, victima s-a prezentat la Secţia 4 Rurală Gălăneşti şi a reclamat furtul.

Tânărul a fost prins

Deoarece numărul suspecților era mare, polițiștii au mers să vadă dacă hoțul a încercat să ridice premiul la casa de pariuri sportive și au aflat că un localnic ridicase suma de 666 de lei, acesta fiind filmat și de camerele de supraveghere.

Tânărul a fost prins și a recunoscut fapte, arătându-le polițiștilor și locul în care a aruncat actele, dar și banii furați. Acesta urmează să fie cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS