-4.5 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn adolescent a rămas fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut

Un adolescent a rămas fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut

Un adolescent din Vâlcea a rămas fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut. Maşina pe care o conducea a fost surprinsă, vineri, de aparatul radar cu 124 km/h într-o localitate din Vâlcea.

Potrivit prielor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Vâlcea, şoferul este un tânăr de 18 ani, care a obţinut permisul de conducere de mai puţin de o lună.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe DN 64, pe raza localităţii Râureni, un autoturism ce rula cu o viteză de 124 de km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h. Poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că şoferul este un tânăr de 18 ani, din comuna Frânceşti, care a dobândit dreptul de a conduce cu mai puţin de 30 de zile în urmă” , a transmis IPJ Vâlcea.

Tânărul a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile şi a primit o amendă de 2.900 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Membru al unei grupări de cămătari, după gratii

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un bărbat deferit justiţiei într-un dosar de camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Bărbatul a fost arestat în decembrie 2020, iar de atunci a rămas după gratii. Alături de bărbatul arestat preventiv au fost trimişi în judecată alţi şapte inculpaţi, membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș, după cum susţin procurorii DIICOT.

ȘTIRI GdS