11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Doi tineri au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Târgu Jiu: Doi tineri au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani, au fost găsii decedați marți dimineață, într-o casă din Târgu Jiu. Tragedia a avut loc pe strada Islaz, în partea de nord a municipiului.

Victimele sunt o tânără, de 18 ani, și un bărbat de 20 de ani. O vecină a tinerilor a sunat la 112 și a anunțat că i-a găsit pe tineri inconștienți în locuința respectivă.

O vecină i-a găsit pe cei doi tineri
O vecină i-a găsit pe cei doi tineri

„La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și două echipaje de ambulanță care au constatat că într-una dintre încăperile locuinței se aflau două persoane (una de sex feminin – 18 ani și una de sex masculin – 20 ani) care nu prezentau semne vitale.”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Din păcate, toate eforturile echipajelor de intervenție de a-i salva pe tineri au fost în zadar, medicii sosiți la fața locului declarând decesul. Pompierii și polițiștii fac verificări cu privire la modul în care s-a produs tragedia. Potrivit unor surse judiciare, monoxidul de carbon ar fi provenit de la o sobă pe lemne folosită pentru încălzirea camerei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS