14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav pe DN 6. Trei persoane au fost rănite

Accident grav pe DN 6. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în acestă dimineaţă, pe DN 6. În accident au fost implicate trei autoturisme, spun poliţiştii doljeni. Un Opel condus de un bărbat din Balş a lovit din spate un VW Passat. Acesta din urmă a fost proiectat pe contrasens, unde a fost acroşat de un Mercedes care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

„Un bărbat de 38 de ani, din Balş, care conducea un autoturism pe DN6, din direcţia Caracal-Craiova, iar la ieşirea din localitatea Cârcea nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţă, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, maşina a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula din sens opus. În urma evenimentului a rezultat ranirea a două femei din autoturismul lovit in spate, dar şi a conducătorului auto care nu ar fi pastrat distanta regulamentară. Toate cele trei persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului două ambulanţe SMURD şi o autospecială de descarcerare. Serviciul de Ambulanţă Dolj a intervenit cu o ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS