Acasă Eveniment Atac în Bagdad: Două rachete au lovit o bază militară americană dintr-un...

Atac în Bagdad: Două rachete au lovit o bază militară americană dintr-un perimetru ultrasecurizat

-

Două rachete au fost lansate, sâmbătă după-amiază, spre o bază militară americană. Problema este ca baza militara este situată în Zona Verde din Bagdad, un perimetru ultrasecurizat. Afirmatia apartine unor surse din cadrul serviciilor de securitate irakiene, transmite Mediafax.

Tensiunile in Orientul Mijlociu se transforma in violente. Atac în centrul Bagdadului, capitala Irakului. Două rachete au lovit o bază militară americană dintr-un perimetru ultrasecurizat. Rachetele au căzut în incinta bazei militare. Nu au fost semnalate daune semnificative ori victime, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Atacul cu rachete intervine în contextul tensiunilor dintre Statele Unite şi Iran. Situatia tensionata a parut după asasinarea de către armata americană a unui comandant militar iranian în Bagdad. Tensiunile au escaladat in Orientul Mijlociu. La inmormantarea generalului iranian ucis de o drona, mii de oameni au scandat „Moarte Americii”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...