5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE:O casă din Curtişoara a luat foc/Casa este a părinţilor interpretei Emilia Dorobanţu

UPDATE:O casă din Curtişoara a luat foc/Casa este a părinţilor interpretei Emilia Dorobanţu

UPDATE: Casa aparţine părinților Emiliei Dorobanțu, cunoscuta interpretă de muzică populară. Incendiul a cuprins acoperișul clădirii cu regim parter plus etaj, acesta fiind afectat în întregime, pagube producându-se și la mansardă. Părinții interpretei, care se aflau într-o vizită la rude în momentul izbucnirii incendiului, au fost afectați de veste. Fratele Emiliei Dorobanțu era de asemenea plecat, petrecând o scurtă vacanță al munte. Deocamdată pompierii din cadrul ISU Olt nu au transmis cauza probabilă a producerii incendiului, primele informații fiind acelea că flăcările ar fi pornit din camera în care este instalată centrală termică, de unde vecinii spun că ar fi auzit mai multe bubuituri, conform declarației unui martor.

Incendiu la casa părinţilor interpretei de muzică populară, Emilia Dorobanţu

Un imobil din localitatea Curtişoara a luat foc. Incendiul a cuprins acoperişul casei care are parter şi etaj.

La faţa locului acţionează Pompierii Detașamentului Slatina. La faţa locului sunt trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

De asemenea mai sunt o autospecială pentru intervenție și salvare de înălțime și un echipaj SMURD, acționează în comună Curtișoara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Incendiul se manifestă la acoperișul casei, cu regim de înălțime parter și etaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS