Acasă Eveniment VIDEO: Noua Zeelandă a intrat în anul 2020, cu un show spectaculos...

VIDEO: Noua Zeelandă a intrat în anul 2020, cu un show spectaculos cu lasere şi artificii

-

Noua Zeelandă a intrat în 2020, la 13.00, ora României, cu un show spectaculos cu jocuri de lumini, lasere şi artificii, urmând să pășească în noul an Australia, Japonia şi Coreea de Sud.

Samoa, părţi din Kiribati şi Tonga din Oceania au fost primele locuri din lume care au trecut în anul 2020. A urmat Noua Zeelandă, iar în Auckland, cel mai mare oraş, zeci de mii de oameni s-au adunat în jurul Turnului Sky, unde a fost organizat un show de artificii. În premieră, celebrul turn a fost decorat anul acesta cu animaţii şi jocuri laser.

Ultimele regiuni de pe Glob care vor spune „La mulţi ani, 2020!” vor fi insulele Howland şi Baker, la 25 de ore după Auckland.
Site-ul https://www.timeanddate.com/counters/multicountdown.html arată în timp real cum trec secundele până la venirea Anului Nou pe toate continentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...