28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞi-a omorât ambii copii şi s-a sinucis

Şi-a omorât ambii copii şi s-a sinucis

Şi-a omorât ambii copii şi s-a sinucis în ziua de Crăciun. Aceasta este povestea incredibilă a lui Erin Pascal, care a aruncat-o pe fiica ei Allison și pe fiul ei Andrew, Andrew, de pe acoperişul unui garaj din Boston. După ce şi-a aruncat copii, femeia de 40 de ani s-a aruncat şi ea de pe garaj. Sotul a sunat la poliție şi a anuţat tragedia. De pe acelaşi garaj, alte două persoane s-au sinucis în ultimele șapte luni Ultima sinucidere din locație a avut loc în urmă cu doar două săptămâni.

Erin şi soţul ei Adam, în 2013 când s-au căsătorit
Erin şi soţul ei Adam, în 2013 când s-au căsătorit

Poliţia a anuţat că femeia care și-a împins cei doi copii mici de pe platforma ultimului etaj al unui garaj din Boston este Erin Pascal, de 40 de ani. Pe trotuar au fost găsite trupurile celor doi copii mici: fiica Allison de patru ani și Andrew, de 16 luni. Totul s-a întâmplat în ziua de Crăciun, potrivit DailyMail. Maşina Vehiculul lui Pascal a fost găsită pe acoperiș garajului cu ușile deschise.

„Astăzi este o zi extrem de tristă, deoarece începem să reunim piesele unei tragedii care a avut loc ieri, de Crăciun”, a declarat joi, procurorul Rachael Rollins, din districtul Suffolk.

Gest inexplicabil al unei mame

Pascal a fost directorul responsabilității sociale corporative și a relațiilor comunitare la Sanofi Genzyme, o companie de biotehnologie cu sediul în Cambridge din apropiere. A fost absolventă a Universității Brown, unde a fost colegă de clasă cu vedeta din „The Office”, John Kransinski. Nu este clar dacă ceva a determinat-o să se omoare şi să-şi omoare copiii, dar Rollins a spus că moartea lor evidențiază „luptele invizibile” cu care se confruntă mulți atunci când se confruntă cu depresia sau problemele de sănătate mintală.

Locul tragediei

„Pentru ca un părinte să vină într-un loc în care să-şi omoare copiii în acest fel, indică faptul că avea probleme mentale şi că acestea erau severe. Ea avea nevoie de sprijin imediat. Problemele de sănătate mintală nu sunt specifice unui singur tip de individ”, a spus procurorul Rollins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS