13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncăierare în penitenciarul Giurgiu. Un deţinut a murit

Încăierare în penitenciarul Giurgiu. Un deţinut a murit

Un deținut din Penitenciarul Giurgiu a murit, în prima zi de Crăciun, după ce a avut o încăierare cu un coleg de celulă.

Cei doi erau închiși în regim de maximă siguranță, relatează Mediafax. Bărbatul a murit în baie, în urma unei lovituri, iar agresorul se află la spital, urmând a fi efectuate cercetări cerute de ANP.

„Persoanele implicate în incident se aflau cazate în aceeași cameră de deținere, conflictul spontan și decesul deținutului survenind în grupul sanitar al camerei, urmare aplicării unei lovituri. Personalul unității a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, în ciuda eforturilor medicilor fiind declarat decesul. Deținutul prezumat agresor a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea efectuării unui control medical”, informează Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Poliția Giurgiu, judecătorul de supraveghere a privării de libertate și familia persoanei decedate au fost informate. De asemenea, în penitenciar a fost deschis un dosar de incident, urmând a se efectua cercetări pe linie disciplinară față de deținutul implicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS