10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentNeamţ: Accident cu doi morți și șapte răniți

Neamţ: Accident cu doi morți și șapte răniți

Un grav accident rutier a avut loc azi noapte la Poienari, în județul Neamț, pe DN 15D, bilanţul fiind: doi morţi şi şapte răniţi. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție după ce un microbuz în care se aflau nouă persoane a intrat în niște arbori de pe marginea drumului.

La faţa locului s-au deplasat: 1 ofiţer şi 22 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de descarcerare grea, 3 ambulanţe SMURD. De la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului 4 echipaje.

A fost activat planul roşu de intrvenţie 8 (Foto: Facebook RADAR ROMAN OFICIAL)

Forțele de intervenție au identificat un microbuz intrat în niște arbori de pe marginea drumului.
Din cei 9 ocupanți, 3 au fost scoşi din microbuz de către participanții la trafic, 3 au fost extrași de primele forţe ajunse de la Detașamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar 3 erau încarcerate.
7 victime au fost transportate la CPU Roman (6 policontuzionate, conştiente şi o persoană în comă). Două persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului. Toate victimele sunt bărbați.
Șoferul unui microbuz care venea de la Londra și se ducea la Vaslui a pierdut controlul volanului și s-a izbit de câțiva copaci. Trei dintre cei nouă ocupanți ai microbuzului au fost scoși din mașină de alți participanți la trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS