19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei persoane, rănite într-un accident rutier în Slatina

Trei persoane, rănite într-un accident rutier în Slatina

-

Update: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat substanțe interzise.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că plăcuțele de înmatriculare, atașate autoturismului condus de tânăr, sunt atribuite unui alt autoturism.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă , conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat .

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în această dupoă amiază pe strada Carol I, din municipiul Slatina.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea, pe fondul vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat. În autoturism se aflau cinci persoane.
În urma impactului, trei persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Un pasager, găsit inconștient, cu traumatism cranio-facial acut deschis, traumatism cranio-cerebral acut deschis, transportat la UPU Slatina în stare comatoasă, de echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță.

Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 18 ani, cu domiciliu în București, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism membru superior stâng și traumatism toracic, transportat la UPU Slatina.

Al treilea pacient, pasager în autoturism, în vârstă de 20 de ani, din comuna Șerbănești, prezenta un hematom la cap. Bărbatul a fost transportat la UPU Slatina.
Șoferul și celălalt pasager nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia de primire a Sfintei Lumini la Ierusalim

Credincioșii ortodocși adunați la Biserica Sfântului Mormânt de la...

ȘTIRI GdS