Acasă Eveniment Mexic: Cel puţin 50 de cadavre, descoperite într-o groapă comună

Mexic: Cel puţin 50 de cadavre, descoperite într-o groapă comună

-

Cel puţin 50 de cadavre au fost exhumate dintr-o groapă comună descoperită acum trei săptămâni în statul Jalisco, în vestul Mexicului, au anunţat sâmbătă autorităţile locale.

Groapa comună a fost descoperită într-o fermă din satul Tlajomulco, în apropiere de Guadalajara, capitala statului Jalisco. Aici violenţa legată de crima organizată este ridicată, potrivit gulfnews.com.

Până în prezent, autorităţile au identificat corpurile a 13 persoane (12 bărbaţi şi o femeie) a căror dispariţie fusese reclamată autorităţilor, a precizat parchetul din Jalisco. Cercetările continuă pentru a stabili identitatea şi cauzele morţii celorlalte victime.

Într-o altă groapă comună au fost descoperite 34 de cadavre pe 3 septembrie într-o suburbie din Guadalajara. În mai au mai fost găsite alte 30 de persoane îtr-o groapă comună.

De la 1 ianuarie la 30 noiembrie, autorităţile din Jalisco au recenzat 2.465 de crime în acest stat, unde acţionează puternicul cartel al traficanţilor de droguri Jalisco Nueva Generacion.

ȘTIRI VIDEO GdS