5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMexic: Cel puţin 50 de cadavre, descoperite într-o groapă comună

Mexic: Cel puţin 50 de cadavre, descoperite într-o groapă comună

Cel puţin 50 de cadavre au fost exhumate dintr-o groapă comună descoperită acum trei săptămâni în statul Jalisco, în vestul Mexicului, au anunţat sâmbătă autorităţile locale.

Groapa comună a fost descoperită într-o fermă din satul Tlajomulco, în apropiere de Guadalajara, capitala statului Jalisco. Aici violenţa legată de crima organizată este ridicată, potrivit gulfnews.com.

Până în prezent, autorităţile au identificat corpurile a 13 persoane (12 bărbaţi şi o femeie) a căror dispariţie fusese reclamată autorităţilor, a precizat parchetul din Jalisco. Cercetările continuă pentru a stabili identitatea şi cauzele morţii celorlalte victime.

Într-o altă groapă comună au fost descoperite 34 de cadavre pe 3 septembrie într-o suburbie din Guadalajara. În mai au mai fost găsite alte 30 de persoane îtr-o groapă comună.

De la 1 ianuarie la 30 noiembrie, autorităţile din Jalisco au recenzat 2.465 de crime în acest stat, unde acţionează puternicul cartel al traficanţilor de droguri Jalisco Nueva Generacion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS