Acasă Eveniment Avort la lumina telefonului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti

Avort la lumina telefonului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti

-

Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti este cercetat disciplinar după ce a făcut un avort la lumina telefonului, în condiţiile în care becul lămpii s-a ars. Pacienta a fost deranjată mai mult de glumele medicului.

A fost începută o anchetă internă, iar un ginecolog este cercetat discplinar după ce, în timpul unui avort, luni seara, a făcut intervenţia la lanterna de la telefonul mobil, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul medical al SJU Piteşti, Costin Ştefan.

„În timpul unui chiuretaj s-a ars un bec în cabinet. La momentul respectiv a găsit soluţia cea mai bună, a recurs la lumina de la lanterna telefonului. A făcut un bine, a putut continua actul operator. A fost declanşată o anchetă internă, este cercetat disciplinar. Ne-am autosesizat”, a declarat Ştefan.

Potrivit acestuia, femeia care a suferit avortul nu a fost atât de deranjată de lumină, cât de comportamentul şi limbajul medicului, care a făcut tot felul de glume neadecvate.

Ginecologul este un doctor „tânăr, dar cu suficientă experienţă”, a afirmat directorul medical al SJU Piteşti.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).