24.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment SUA: Șase morți după un atac armat de două ore

SUA: Șase morți după un atac armat de două ore

-

Un ofițer de poliție și trei civili au fost uciși, marţi după amiază, în timpul unui schimb de focuri în Jersey City. Doi suspecți au fost ucişi, potrivit autorităţilor, citate de NBC.

Atacul armat a durat peste două ore în centrul Jersey City, un oraş din New Jersey învecinat cu New Yorkul.
Potrivit oficialilor forțelor de ordine, atacul a început când un detectiv a văzut un camion U-Haul. Detectivul Joseph Seal avea informaţii că că respectivul camion fusese implicat într-o anchetă care viza uciderea unui şofer de tir în weekend în Bayonne. Când ofițerul s-a apropiat, unul dintre suspecţi a ieșit din dubă şi l-a împuşcat pe ofiţer.
Ofițerul a murit din cauza rănilor suferite. Tată al unui copil de 5 ani, detectivul Joseph Seal a fost ucis „în timp ce încerca să-i prindă pe „băieții răi”, într-un cimitir de pe Avenue Garfield, a declarat șeful poliției din Jersey City, Michael Kelly.
Alţi doi poliţişti au fost răniţi, a precizat el într-o conferinţă de presă cu primarul oraşului, subliniind că informaţiile sunt încă “preliminare” şi că ancheta va dura.

Filmul atacului

Dacă atacul armat a început într-un cimitir, suspecţii s-au deplasat apoi “foarte rapid şi încontinuu în cartier” timp de mai multe ore, a adăugat Michael Kelly.

Nu se ştie motivul atacului armat care a transformat o zonă rezidenţială din Jersey City într-o scenă de război mai multe ore. Sute de poliţişti veniţi din întreg statul New Jersey şi de la New York s-au desfăşurat pe străzi. Aceştia erau înarmaţi până în dinţi. Zeci de ambulanţe au fost trimise pe mai multe străzi, conform unui fotoreporter al AFP aflat la faţa locului.

Cei doi suspecţi s-au refugiat ulterior într-o băcănie, unde atacul armat a continuat. Acolo au fost găsite, după schimburi de focuri de peste două ore, corpurile celor doi suspecţi şi a trei civili, a mai afirmat Michael Kelly, fără alte precizări în legătură cu aceste trei victime.

SursaNBC

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U” Craiova – WSG Tirol 3-1 final. Știința, la...

„U” Craiova a încheiat cu o victorie...

ȘTIRI GdS

„U” Craiova – WSG Tirol 3-1 final. Știința, la...

„U” Craiova a încheiat cu o victorie seria amicalelor din cantonamentul din Austria. După eșecul de ieri, cu Plzen, alb-albaștrii au intrat...

Simona Halep, în finală la Praga. Begu a jucat...

Simona Halep va juca în finala de la Praga, de anul acesta. Campioana de la Wimbledon a câștigat duelul 100% românesc din...

Revoltător. Un șofer a intrat cu BMW-ul pe plaja...

Caz revoltător, astăzi, pe plaja sălbatică din Vadu. Un turist a fost filmat în timp ce mergea cu mașina pe plajă.

Câți dintre membrii USR și PLUS au votat fuziunea

Reprezentanții USR și PLUS, reuniți în congrese separate, au votat sâmbătă pentru fuziunea celor două formațiuni. În tabăra condusă de Dan Barna,...

Minor dispărut în Calafat. Sunați la 112 dacă l-ați...

Un băiat de 17 ani a dispărut ieri, după ce a plecat dintr-un centru de tip familial din Calafat.

Condițiile de intrare în Serbia, modificate pentru români

Autorităţile sârbe au publicat, vineri seara, cu aplicare de sâmbătă de la ora 00,00, o nouă decizie pentru revizuirea condiţiilor de intrare...