17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopilul de 3 ani, care a căzut în casa scării, a murit

Copilul de 3 ani, care a căzut în casa scării, a murit

Copilul de 3 ani, din Bistrița-Năsăud, rănit grav după ce a căzut, împeună cu bunicul său, în scara blocului, de la etajul 2, a murit sâmbătă, la spital, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, în urma căderii, copilul a suferit leziuni neurologice foarte grave, iar medicii au declarat decesul sâmbătă dimineaţa. Copilul şi bunicul său în vârstă de 62 de ani s-au dezechilibrat, au alunecat şi au căzut în scara blocului, de la etajul 2, vineri seara, fiind găsiţi de personalul medical inconştienţi şi în stop cardiorespirator.

Potrivit ISU Bistriţa Năsăud, după aplicarea manevrelor de resuscitare copilul şi-a revenit, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU-SMURD Bistriţa. În schimb, organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului.

În acest caz şi Inspectoratul de Poliţie Bistriţa Năsăud a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care cei doi au căzut de la înălţime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS