17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Cazuri cutremuratoare la Plenita. O femeie a fost gasita carbonizata, alta decedata

Cazuri cutremuratoare la Plenita. O femeie a fost gasita carbonizata, alta decedata

Cazuri cutremuratoare, in comuna doljeana Plenita. In curtea unui barbat a fost gasita o batrana partial carbonizata, informeaza Politia. Iar in casa aceluiasi barbat a fost gasita mama acestuia, decedata in conditii suspecte.

Sambata, in jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Secției 7 Politie Rurală Plenita au fost sesizați de un bărbat. Localnicul a sesizat că vecina sa a fost găsită parțial carbonizată, in curtea unui bărbat din Plenita. 

La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul sectiei. Cazul cu femeia arsa s-a confirmat. Politistii au constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate a fost găsită decedata. Femeia era parțial carbonizată si se afla in curtea unui bărbat de 43 de ani, din Plenita.

Barbatul se afla in acest moment în custodia poliției.

In urma cu multi ani, un caz similar cu o femeie carbonizata s-a produs la Desa. In acel caz femeia a ars de vie in propria locuinta.

O alta femeie era moarta in casa barbatului

De asemenea, in urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că în locuința bărbatului a fost găsită mama acestuia, de 65 de ani, decedată. Urmând ca, in urma efectuării necropsiei sa se stabileasca cu exactitate cauza decesului.

Avand in vedere cele constatate, cercetările au fost preluate o echipa complexă. Echipa este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...