10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAvocat mort in accident dupa audieri de circa 20 de ore la DIICOT

Avocat mort in accident dupa audieri de circa 20 de ore la DIICOT

Avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, în vârstă de 69 de ani, din Târgovişte, a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR, transmite Mediafax. Colegii săi spun că bărbatul era obosit, după audieri de aproape 20 de ore la DIICOT şi, cel mai probabil a aţipit şi a intrat cu maşina într-un camion.

Avocatul statuse aproape 20 de ore la audieri

Avocatul Nicolae Pană, colegul lui Ernest Andrei Moldoveanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a stat alături de respectivul avocat aproape 20 de ore la audieri, la DIICOT, într-un dosar în care au fost audiate aproape 80 de persoane.

„Am stat alături de el la audieri aproape 20 de ore, la DIICOT Târgovişte. Era un dosar mare, cu foarte multe persoane care aveau calitatea de martori, au fost audiate 70 – 80 de persoane şi a trebuit să stăm până dimineaţa, până au fost audiaţi toţi. Noi credem că din cauza oboselii s-a întâmplat. A aţipit la volan şi a intrat cu maşina într-un camion. Avea 69 de ani. După 47 de ani de avocatură să termini aşa, e mare păcat”, a spus Nicolae Pană.

Potrivit acestuia, avocatul Moldoveanu a venit la sediul DIICOT Târgovişte miercuri la ora 10 dimineaţa şi a plecat joi după ora 6, a doua zi, iar accidentul a fost produs în apropierea casei.

Avocatul decedat, Ernest Andrei Moldoveanu, a fost decanul Baroului Dâmboviţa două mandate, respectiv opt ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS