Acasă Eveniment Un bărbat a încercat să se sinucidă după ce şi-a omorât soţia...

Un bărbat a încercat să se sinucidă după ce şi-a omorât soţia cu un cuţit

-

Un bărbat de 44 de ani din Vaslui a încercat să se sinucidă după ce şi-a omorât soţia cu un cuţit. Acesta a sunat la 112 şi a anunţat fapta sa. Echipajele sosite la faţa locului au constatat decesul femeii, iar pe bărbat l-au dus la spital.

„La data de 23.10.2019, la ora 00.13, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat din comuna Albeşti, cu privire la faptul că şi-ar fi lovit soţia cu un cuţit şi că aceasta nu mai respiră. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, o femeie de 44 de ani fiind găsită decedată“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Nu doar poliţiştii au fost solicitaţi la locuinţa celor doi soţi. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, chemat pentru femeia înjunghiată, l-a dus pe bărbatul care a încercat să se sinucidă la spital.

„La faţa locului, echipajul a găsit într-o încăpere o femeie înjunghiată, medicul declarând decesul acesteia. Într-o altă încăpere a fost găsit soţul femeii, care avea o plagă înjunghiată în zona toracelui. După acordarea îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui“, a spus, corespondentului MEDIAFAX, Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Dosarul penal în care se fac cercetări pentru omor calificat a fost preluat de către un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).