14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Caracalean arestat pentru trafic de droguri de risc

Caracalean arestat pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova au ridicat 140 de grame de cannabis, 30 de grame de rezina de cannabis şi 9 doze de cocaină. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 33, respectiv 36 de ani, din Caracal, imediat după momentul ridicării unui colet expediat din strainătate, prin intermediul unei firme de curierat.

În urma verificării respectivului colet, în interiorul acestuia au fost descoperite 140 de grame de cannabis, 30 de grame de rezină de cannabis și 9 doze cu cocaină.


Cele două persoane au fost conduse la audieri. În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 33 de ani, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic internaţional de droguri de risc și mare risc.
Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...