Acasă Eveniment Caracalean arestat pentru trafic de droguri de risc

Caracalean arestat pentru trafic de droguri de risc

-

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova au ridicat 140 de grame de cannabis, 30 de grame de rezina de cannabis şi 9 doze de cocaină. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 33, respectiv 36 de ani, din Caracal, imediat după momentul ridicării unui colet expediat din strainătate, prin intermediul unei firme de curierat.

În urma verificării respectivului colet, în interiorul acestuia au fost descoperite 140 de grame de cannabis, 30 de grame de rezină de cannabis și 9 doze cu cocaină.


Cele două persoane au fost conduse la audieri. În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 33 de ani, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic internaţional de droguri de risc și mare risc.
Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dacian Ciolos: Ne propunem sa organizam un congres al diasporei

Preşedintele Partidului Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş, a anunţat sâmbătă, la Convenţia Naţională a formaţiunii, intenţia de a organiza un...