20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Mexic: 20 de persoane ucise într-un atac al unui cartel

Mexic: 20 de persoane ucise într-un atac al unui cartel

Douăzeci de persoane au fost ucise într-un atac al membrilor unui cartel de droguri asupra primăriei din Villa Unión, nordul Mexicului, în apropierea graniței cu Statele Unite.

Atacatorii au sosit în mai multe camionete și schimbul de focuri dintre bandiți și forțele de ordine a durat aproape o oră. În final, atacatorii au fugit după ce şi-au dat seama că nu pot pătrunde în instituţie.
Guvernul de stat din Coahuila a declarat că oamenii legii ajutați de elicoptere i-au urmărit pe cei care au atacat sâmbătă Primăria Villa Unión, potrivit abcnews.go.com.
Guvernatorul Miguel Angel Riquelme a declarat duminică după-amiază că numărul atacatorilor ucişi se ridică la 14, iar cel al poliţiştilor la patru. El a spus că doi civili au fost uciși după ce au fost răpiți. Alţi şase ofiţeri de poliţie au fost răniţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Fotbaliștii din Premier League sunt apți! Testele Covid-19 au...

Toate testele de depistare a infecţiei cu virusul Covid-19 efectuate în Premier League în ultima săptămâna au dat rezultate negative, informează Agerpres.

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...