16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane nevinovate au decedat în urma unui accident

Două persoane nevinovate au decedat în urma unui accident

-

Un grav accident rutier s-a produs, în această dimineaţă, în localitatea Corneşti din comuna Mihai Viteazu. Un autoturism şi un camion s-au ciocnit violent.

„Un bărbat de 47 de ani, din Aiud/AB, a condus ansamblu cap tractor+semiremorca și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba. Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circulă în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers“.

În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte două au suferit leziuni ușoare.

„Au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD. Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și a femeii, care se pare că era însărcinată, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi, de către medicii prezenți la locul accidentului“, transmite ISU Cluj.

Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat de 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din mun. Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Medic din Craiova, cercetat pentru ucidere din culpă

Poliţiştii doljeni au anunţat că se continuă cercetările pentru ucidere din culpă, după decesul unei femei de 52 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenții de explorare endoscopică, efectuată de către un medic craiovean. Incidentul a avut loc pe data de 4 aprilie, iar femeia a decedat pe 3 mai. Acelaşi medic a fost deferit justiţiei într-un alt dosar de ucidere din culpă ca urmare a culpei medicale. Potrivit anchetatorilor, în timpul unei intervenţii chirurgicale, medicul ar fi provocat decesul unui pacient.

ȘTIRI GdS