10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAudi A5, furat din curtea unui craiovean

Audi A5, furat din curtea unui craiovean

Poliţiştii doljeni sunt în căutarea unui autoturism Audi A5, înmatriculat în Italia, care a fost furat din curtea unui craiovean. Furtul ar fi avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, susţine păgubitul.

În speranţa că va găsi maşina, păgubitul este dispus să ofere o recompensă. „Audi A5 cu numere de Italia furat in dimineața asta(duminică – n.r.). Dacă cumva o vedeți sau aveți informații despre aceasta mașină, vă rog să mă contactați urgent. Ofer recompensă considerabilă!”, a susţinut păgubitul pe pagina sa de socializare. Autoturismul a fost furat din curtea unui imobil de pe Aleea 1 Căluşari, din Craiova.

Audi A5, furat din curtea unui craiovean
Audi A5, furat din curtea unui craiovean

Poliţiştii au confirmat furtul şi susţin că încearcă să găsească autoturismul furat.

„Ieri, 1 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au fost sesizați de un bărbat, de 36 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, i-a fost sustras autoturismul, pe care îl avea parcat în curtea locuinței. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Se desfășoară cercetări pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere penală a acestuia și recuperarea prejudiciului cauzat”, au precizat poliţiştii doljeni.

Se pare că maşina cu pricina a schimbat mai mulţi proprietari în ultimul timp. Surse judiciare au precizat pentru GdS că, cel mai probabil, maşina a fost furată cu a doua cheie. Proprietarul actual, un craiovean de 36 de ani, deţine numai o cheie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS