3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la un depozit de material lemnos

Incendiu la un depozit de material lemnos

Un depozit de material lemnos a luat foc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea focul a pornit de la acoperiș din cauza supraîncălzirii unui coș care nu era izolat termic de materialele combustibile de la nivelul acoperișului.

Depozitul de material lemnos care a ars se află în localitatea Câineni, din județul Vâlcea.

”Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați aseară în jurul orei 23.28 pentru stingerea unui incendiu la o hală de prelucrare material lemnos si depozitare. Ajunși la fața locului, pompieriii au constatat că incendiul se manifesta la nivelul acoperișului halei de circa 50 de metri pătrați, precum și în interiorul acesteia pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. Pentru stingere, pompierii au actionat cu trei autospeciale de stingere cu apă si spumă”, se arată într-un comunicat al ISU Vâlcea.

Pompierii au stins focul în aproximativ două ore. În urma incendiului nu au fost victime. Din primele date se pare că depozitul a ars din cauza unei lucrări neadecvate făcută la acoperiș.

” Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că incendiul s-a declanșat în urma supraincălzirii unui coș pentru evacuarea fumului neizolat termic față de materialele combustibile din componența acoperișului”, mai spun reprezentanții ISU Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS