8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment9 persoane au murit, în urma inundaţiilor din Franța, Italia, Grecia

9 persoane au murit, în urma inundaţiilor din Franța, Italia, Grecia

Cel puțin nouă persoane au murit în urma intemperiilor puternice care au căzut în Franța, Italia și Grecia, prinzând persoane în mașinile lor, potrivit weather.com.
Televiziunea greacă de stat ERT TV a anunţat aseară târziu că două decese au avut loc în insule din estul Mării Egee. Pe Rhodos, o femeie în vârstă a fost găsită moartă după ce camera în care se afla s-a inundat. Pe Kos, o altă femeie s-a înecat după ce a mers să înoate în mare, pe vreme rea.
Cadavrele a doi turiști au fost recuperate luni în apropierea portului Antirio, la 155 de mile vest de capitala, Atena. Vasul pe care aceștia se aflau a fost surprins de furtună în larg. după ce barca cu pânze a fost prinsă de vremea severă.

4 morţi în Franţa

Administrația din Var, Franța a anunţat că patru persoane au murit. Un cuplu din capitala parfumurilor Grasse a murit în mașina lor care s-a scufundat. Un bărbat a murit după ce barca sa s-a scufundat în Mediterana. O altă persoană a fost găsită moartă într-o mașină.
Pe Riviera franceză, multe drumuri sunt impracticabile.

Inundaţii în Italia

În nordul Italiei, o femeie a fost găsită moartă după ce râul Bomida i-a măturat mașina. Salvamontiștii caută, de asemenea, posibile victime după ce o alunecare de teren a provocat prăbușirea unei porţiuni dintr-o autostradă înaltă, lângă orașul inundat Savona.

O secțiune de 100 de metri de autostradă de-a lungul unui viaduct din apropierea orașului de coastă italian inundat Savona s-a prăbuș. În imaginile realizate la televiziunea italiană, salvatorii au putut fi văzuți în zonă pentru eventualele victime. Alunecarea de teren provocată de ploaie ar fi putut declanșa prăbușirea.
Inundarea în Torino, un oraș din nord-vestul Italiei, a determinat anularea unui maraton. În Franța, aeroportul din Nisa a fost pentru scurt timp închis sâmbătă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS