10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentHairstylist orădean, acuzat de pedofilie

Hairstylist orădean, acuzat de pedofilie

Ionuț Butcă, de 34 de ani, un cunoscut hairstylist orădean, a fost încătuşat, ieri, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.

Procurorilor DIICOT au dispus efectuarea unei perchezţii la domiciliului frizerului, bănuit de trafic de minori și pornografie infantilă.
Procurorii au găsit la domiciliul bărbatului droguri de risc și mare risc, dar și aparatură cu care individul înregistra orgiile cu minori pe care le organiza.
Bărbatul este suspectat că ar fi racolat mai mulți copii din centre de plasament, pe care i-ar fi drogat și abuzat sexual. Unele dintre orori ar fi fost filmate de individ.

Bărbatul în vârstă de 34 ani dădea târcoale centrelor de plasament și racola de acolo adolescenți, pe care, ulterior, îi ademenea în locuința lui.
Cel puțin doi băieți, unul de 13 celălalt de 17 ani, i-ar fi căzut victime.
Bărbatul le copiilor oferea droguri și le racola clienți, partidele sexuale având loc în apartamentul său. Unele dintre aceste orori ar fi fost filmate de suspect. Din informațiile anchetatorilor Butcă era cel care încasa și banii oferiți de clienți in schimbul serviciilor sexuale.
Niciunul dintre vecinii bărbatului nu a sesizat nimic nepotrivit în comportamentul lui.
Procurorii au ridicat din locuința frizerului mai multe probe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS