25.7 C
Craiova
vineri, 25 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

-

O polițistă aflată în timpul liber a fost lovită și târâtă de păr pentru a fi scoasă dintr-un club din Alba Iulia, imaginile fiind suprinse de camerele de supraveghere ale localului.

Potrivit Poliției, bărbatul este cercetat în cel puțin trei dosare penale pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice, majoritatea faptelor fiind comise în localuri publice. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere ale clubului, iar în imagini se vede cum în holul de la intrarea din club începe o discuție între o femeie și un bărbat.

Femeia, lovită peste faţă şi trasă de păr

Femeia încearcă de mai multe ori să-i ia bărbatului șapca de pe cap și apoi încearcă să-l lovească cu piciorul. În replică, bărbatul o lovește pe femeie peste față. Din imagini pare că cearta a continuat, chiar dacă femeia a fost îndepărtată de către o altă tânără. La un moment dat, bărbatul vine spre ea, o apucă de păr și o scoate din club.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, femeia este angajată a MAI și se afla în club în timpul liber.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat a doua zi, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Agresorul este recidivist, fiind cercetat în cel puțin trei dosare penale.

„Bărbatul mai este cercetat în cel puțin trei dosare penale pentru fapte de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii publice, majoritatea comise în localuri publice. De asemenea este trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului. Unele dintre fapte au fost săvârșite în stare de recidivă postcondamnatorie, respectiv în termenul de supraveghere. Are numeroase antecedente penale”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

România: 25.494 de teste, efectuate în ultimele 24 de...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că...

ȘTIRI GdS

Polonezii au făcut primul medicament anti-Covid cu plasmă de...

Compania poloneză Biomed a anunțat oficial crearea primului medicament din lume eficient împotriva noului coronavirus care a fost produs grație plasmei din...

Recuperarea lui Navalnîi va dura ‘încă mult timp’ în...

Recuperarea opozantului rus Aleksei Navalnîi, care a fost otrăvit cu agent neurotoxic din familia Noviciok pe teritoriul Federaţiei Ruse - aşa cum...

Maxim istoric pentru euro de 4.8750 lei

Euro a atins vineri un nou maxim istoric, a treia zi la rînd, fiind cotat la BNR la 4.8750 lei, cu o...

România: 25.494 de teste, efectuate în ultimele 24 de...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.328.322 de teste. Dintre acestea...

30 septembrie – Termen limită pentru depunerea notificării privind...

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că termenul limită de depunere a notificării, prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura...

România: 42 de decese din cauza COVID-19 în ultimele...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 4.633 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.