23.6 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a salvat din flăcări un koala rănit

O femeie a salvat din flăcări un koala rănit


O femeie din Australia și-a riscat viața pentru a salva un urs koala dintr-un incendiu de vegetație, iar fapta sa eroică a fost filmată, relatează BBC.
Din imagini se vede cum ursulețul rănit și speriat se agățase de un copac, pentru a scăpa de flăcările care au cuprins totul în jurul său.

Acesta a reușit să scape cu viață doar pentru că o femeie a dat dovadă de eroism și a trecut prin flăcări pentru a-l salva.

Apoi, femeia i-a spălat rănile și l-a învelit într-o camașă pentru a-l transporta la un spital pentru animale.

Hectare întregi de vegetaţie continuă să ardă în sud-estul Australiei. Iar flăcările au curmat până acum viaţa a patru persoane şi au mistuit peste 300 de case.

Focul a distrus şi o mare parte din habitatul ursuleţilor koala, un adevărat simbol al australienilor. Din păcate, multe dintre aceste animale au murit în incendii.

Așa că echipe de voluntari fac acum tot ce le stă în putinţă să le salveze pe cele care au scăpat tefere.

O pagină de donații a fost creată pentru a ajuta spitalul veterinar Port Macquarie să salveze animalele rănite în incendiile devastatoare din Australia. Până acum s-au strâns peste 800.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:25

Craiovean prins de trei ori băut la volan, în...

Poliţiştii de la Secţia 2 Craiova au dispus reţinerea unui bărbat de 52 de ani, care a fost depistat conducând băut de trei ori, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. În plus, bărbatul avea permisul anulat. Asta pentru că, în urmă cu aproape trei ani, a fost condamnat pentru conducere sub influanţa alcoolului şi cu permisul suspendat. A primit o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare.

ȘTIRI GdS