17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn pedofil periculos a fost arestat la Oradea

Un pedofil periculos a fost arestat la Oradea

Un bărbat de 62 ani a fost arestat preventiv de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Oradea pentru repetate abuzuri sexuale comise asupra unor minori.

Pedofilul îşi racola victimele chiar din biserică, iar părinţii copiilor au refuzat să colaboreze cu anchetatorii ca să nu se facă de rușine, potrivit ebihoreanul.ro.
Gheorghe Gârdan este acuzat că îşi alegea victimele din rândul copiilor care frecventau aceeaşi biserică penticostală cu el, după ce se oferea să ajute familiile numeroase pe post de “bonă” pentru copii.

Pedofilul a fost arestat preventiv joi, 14 noiembrie, la Judecătoria Oradea, pentru o perioadă de 30 de zile, la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Aceștia îl anchetează sub acuzaţiile de corupere sexuală, respectiv act sexual cu minori în formă continuată

Procurorii au identificat două victime, doi băieţi, fraţi, provenind dintr-o familie cu şapte copii. Gârdan i-a dus la film, la cofetărie şi le-a luat dulciuri, iar apoi a trecut la cadouri mai scumpe, precum haine și telefon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS