24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO vânzătoare a pus la pământ un hoţ. Alţi doi complici au fost prinşi de poliţie

O vânzătoare a pus la pământ un hoţ. Alţi doi complici au fost prinşi de poliţie

-

O vânzătoare din Timişoara a reuşit să pună la pământ pe unul dintre hoţii care au încercat să fure din magazin. Potrivit polițiștilor, cei doi bărbaţi încercau să fure dulciuri şi obiecte de uz personal.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se vede cum unul dintre bărbaţi bagă în buzunare mai multe obiecte. Apoi acesta încearcă să plece din magazin fără să plătească, potrivit Opinia Timişoarei.

Femeia se așează în faţa uşii şi încearcă să-i oprească pe cei doi să iasă.

Bărbaţii o îmbrâncesc pe femeie și unul dintre ei reuşeşte să fugă, însă cel de-al doilea este pus la pământ de vânzătoare.

În tot acest timp, mai mulţi clienţi aflaţi în magazin se uită la lupta pe care femeia o dă cu bărbatul fără să intervină.

Abia după ce femeia l-a imobilizat pe unul dintre hoţi, un bărbat dă semne că ar vrea să o ajute pe vânzătoare, însă renunţă repede. În imagini apare şi o femeie care o îmbrânceşte pe vânzătoare şi reuşeşte să-l elibereze pe bărbat, apoi pleacă din magazin.

Potrivit IPJ Timiş, în urma sesizării vânzătoarei, oamenii legii i-au găsit pe cei trei suspecţi, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Bărbatul de 38 de ani este cercetat pentru tâlhărie, cel de 29 de ani pentru complicitate la tâlhărie, iar femeia este cercetată pentru amenințare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lucian Dindirică, ales viceprimar al Craiovei

Lucian Dindirică este noul viceprimar al Craiovei. Aceasta a...

ȘTIRI GdS