10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziţii la falsificatorii de euro

Percheziţii la falsificatorii de euro

Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au făcut, miercuri, mai multe percheziţii domiciliare la persoane suspectate că au falsificat bancnote de 50 de euro. Percheziţiile au fost făcute de oamenii legii în comunele Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare.
„Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat şase percheziţii domiciliare, în localităţile Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare din județul Dolj. Percheziţiile au fost făcute la locuinţele folosite de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune“, au explicat oamenii legii.
Aceştia din urmă au găsit 23 de bancnote de 50 de euro care aveau aceeaşi serie, dar şi alte sume de bani.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeaşi serie. Au mai fost ridicate două laptopuri, un telefon mobil, 4 carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 euro“, au mai explicat anchetatorii.

Arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi după percheziţii, iar în cursul zilei de miercuri au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile.
Mandatele a fost emise de judecătorii din Calafat, la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat.
La percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi poliţişti din Calafat şi Poiana Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS