Acasă Eveniment Un român a murit împuşcat de poliţiştii indonezieni. Un altul a fost...

Un român a murit împuşcat de poliţiştii indonezieni. Un altul a fost arestat

-

Un român a murit la Spitalul Fatmawati, din Jakarta, după ce a fost împuşcat de poliţiştii indonezieni. Un alt român a fost arestat, sâmbătă seara. Cei doi erau urmăriți pentru furt din bancomate și ar fi fost prinși în flagrant.

Poliția regională din Jakarta a declarat că cei doi, Soloves alias SV și Dan Cristea, acţionau prin metoda skimming pe ATM-uri. Acest caz a pornit de la reclamațiile a 17 clienți ale căror conturi au fost golite.
Argo Yuwono, comisar şef al Poliției Metro Jaya, a declarat că ofițerul care l-a împuşcat pe român a acţionat legal. Românul a încercat să-l deposedeze de armă pe poliţist.
Victima a fost transportată la spital, dar din cauza hemoragiei nu a mai putut fi salvat.
Suspecții erau în Indonezia de o lună și jumătate. Sosiseră cu vize de vacanță. Poliția a mai spus că va colabora cu ambasada României în acest caz, potrivit jambi.tribunnews.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

Percheziții DNA la sediul PSD Arad

Procurorii DNA au descins, luni dimineaţă, la sediul PSD Arad, unde fac percheziţii, într-un presupus caz de corupţie. Aceste percheziţii l-ar viza...

Sacru și rit în obiceiurile de iarnă din Oltenia

Muzeul Olteniei – Secția de Etnografie vernisează miercuri, ora 12:00, la “Casa Băniei”, expoziția temporară „Sacru și rit în obiceiurile de iarnă...