10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la Spitalul Penitenciar Rahova: Deţinuţii ar fi dat foc la obiecte

Incendiu la Spitalul Penitenciar Rahova: Deţinuţii ar fi dat foc la obiecte

Pompierii au intervenit, sâmbătă, la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a izbucnit un incendiu. Focul a scapat de sub control după ce deţinuţii ar fi dat foc unor obiecte din cameră.

Potrivit ISU, patru gardieni şi un deţinut au fost transportaţi la Spitalul Floreasca. Motivul a fost acela că au fost expuşi la fum, informeaza Mediafax.

Incendiu la Spitalul Penitenciar Rahova. Patru gardieni şi un deţinut au fost duşi la spital Un incendiu s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la o secţie a Spitalului Penitenciar Rahova.

Focul ar fi pornit de la o saltea, la Rahova

Echipajele ISU s-au deplasat la faţa locului, însă focul era deja stins. Primele indicii arată că focul ar fi pornit de la o saltea. Iar în camera respectivă se aflau trei deţinuţi, arată ISU. Aceeaşi sursă precizează că patru gardieni şi un deţinut au fost transportaţi la Spitalul Floreasc. Acestia au fost expuşi la fum.

Potrivit unor surse din ANP, focul a izbucnit într-o secţie dedicată consumatorilor de droguri, iar câţiva deţinuţi ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă.

Spitalul Rahova a mai fost in atentia publica. Anul trecut s-a declansat o ancheta care viza verificarea unor posibile abuzuri asupra detinutilor. GdS a relatat la vremea respectiva despre situatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS