15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMandate de arestare puse în executare de poliţiştii doljeni

Mandate de arestare puse în executare de poliţiştii doljeni

Trei mandate de arestare au fost puse în executare de către poliţiştii doljeni în data de 7 noiembrie, informează IPJ Dolj.

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi al autorităţilor judiciare engleze, au extrădat din Londra un bărbat de 30 de ani, din Craiova.

Conform IPJ, bărbatul fusese condamnat de o instanţă de judecată la executarea unui an de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, cel în cauză a fost încarcerat de poliţişti în penitenciar.

Tot ieri, 7 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au depistat un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care a fost condamnat de instanţă la executarea unei pedepse de 7 ani şi 4 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi furt. Şi acesta a ajuns în penitenciar.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 5 Craiova au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis pe numele unui bărbat de 66 de ani, din Giurgiţa.

Acesta era bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt. Bărbatul a fost introdus de poliţişti în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS