21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentProtestul elevilor de la Liceul Odobleja continuă

Protestul elevilor de la Liceul Odobleja continuă

-

Sute de elevi de la Liceul Odobleja din Craiova au ieşit să protesteze în curtea şcolii , începând cu ora 10.00. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că în urmă cu un an Consiliul Local Craiova a dat una dintre clădiri Liceului Voltaire.

La Liceul Odobleja din Craiova protestele au debutat odată cu noul an școlar. Sunt nemulțumiți atât profesorii cât și elevii care susțin că după ce Consiliul Local Craiova a dat o clădire care a fost a acestui liceu pentru o altă unitate școlară, nu mai sunt suficiente săli de curs.

La protestul de astăzi au fost prezente mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. Aceştia au venit pentru că iniţial elevii au început protestul în faţa liceului Voltaire.

Elevii au avut cu ei pancarte pe care au scris „PMC şi ISJ cod roşu de nedreptate”.

În timpul protestului elevii au mărşăluit în curtea şcolii şi au strigat ” Daţi-ne clasele înapoi. Alături de elevi au fost şi profesorii care au precizat că aceştia nu au mai vrut să intre la ore pe motiv că învaţă în condiţii destul de dificile.

” În pauza de 10 minute elevii ies din clase pentru a se duce spre laboratoare. Sunt 32 de grupe şi 16 săli de curs. În aceste condiţii pe holuri se crează ambuscade”, a precizat unul dintre cadrele didactice ale Liceului Odobleja.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS