9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Percheziţii în mai multe localităţi din Olt

Percheziţii în mai multe localităţi din Olt

-

Polițiștii din Drăgănești Olt au efectuat, astăzi, 15 percheziții pe raza localităților Drăgănești Olt, Slatina, Găneasa și Dăneasa din județul Olt, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi.
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi.

Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 de lei.

10 persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Drăgănești-Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...