9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Eveniment O nouă plângere pe numele polițistului bătăuș din Olt

O nouă plângere pe numele polițistului bătăuș din Olt

Polițistul Nicolae Rotaru, care în urmă cu mai bine de o săptămână a bătut o femeie din Potcoava, a fost reclamat din nou, de data aceasta de un tânăr de 19 ani.

Tânărul din Potcoava este vecinul femeii bătute, iar polițistul a început să-l amenințe după ce băiatul a avut curajul să stea de vorbă cu jurnaliștii și să le spună ce probleme face omul legii în comunitate. Pentru că amenințările nu au încetat, tânărul a depus o plângere la poliție.

Unul dintre mesajele de ameninţare

„În aceasta dimineață, un tânăr, de 19 ani, din orașul Potcoava a sesizat faptul că la data de 3 noiembrie, ar fi fost amenințat cu acte de violență, de către un polițist din cadrul Poliției orașului Potcoava, prin intermediul unor mesaje telefonice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Precizăm faptul că polițistul este pus la dispoziția unitatii și se află în analiza consilului de disciplină întrucât anterior acesta a săvârșit mai multe abateri disciplinare“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

„Vrem să mutăm dosarul aici, la Slatina nu s-a făcut nimic“

Nu doar vecinii au fost amenințați, ci și familia femeii bătute. Ginerele acesteia a declarat că la externarea din spital a decis să o ducă pe femeie la Pitești, unde fiica acesteia locuiește, pentru că îi este frică să se întoarcă acasă. Bărbatul s-a arătat nemulțumit și de ancheta care este în derulare.

Femeia bătură nu vrea să se întoarcă acasă de frica poliţistului

„Am depus plângere. Cred că au stat o singură dată de vorbă cu ea, în spital, dar nu ne-a mai chemat nimeni, deși am lăsat număr de telefon, tot. Nu știu exact ce se întâmplă, dar mi se pare că cineva îl acoperă, nu s-a făcut nimic la Slatina. Mie nu mi se pare normal ca el să meargă în continuare la lucru, iar ea să nu se poată întoarce acasă, de frică“, a declarat ginerele femeii agresate

El a menționat că a contactat deja un avocat și că va încerca să mute dosarul la Pitești. „Avocatul ne-a spus că e tentativă de omor, a strâns-o de gât. Dacă eu sau oricine altcineva făceam asta, eram reținuți pe loc pentru 30 de zile. El n-are nicio treabă, din contră, amenință pe toată lumea“, a mai spus bărbatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...