27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn muncitor a fost decapitat într-un grav accident de muncă

Un muncitor a fost decapitat într-un grav accident de muncă

Doi bărbaţi care lucrau pe un şantier şi au fost prinşi sub un mal de pământ care s-a surpat. Accidentul de muncă s-a produs azi în Braşov. Unul dintre bărbaţi a decedat înainte de a fi scos de către echipele de salvatori, potrivit digi24.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, unul dintre cei doi bărbaţi a fost prins parţial sub malul de pământ, iar celălalt – în întregime.
Persoana acoperită complet a fost găsită decedată, la sosirea echipajului de descarcerare. Bărbatul a fost scos decapitat de sub pământ. Nu este clar dacă mutilarea a fost făcută de excavatorul care degaja pământul și nici dacă utilajul ar fi acționat sub comanda ISU. Cealaltă persoană era conştientă la momentul în care a fost scoasă de sub malul de pământ.
Pompierii au fost nevoiţi să stabilizeze malul de pământ înainte de a scoate cele două persoane, intervenţia fiind dificilă.

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările şi cauzele producerii incidentului.
Fiind vorba de un accident de muncă, au fost sesizat atât Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, cât şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Sursadigi24

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS