14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCaracal: Agenți de pază, reținuți după un scandal în stradă

Caracal: Agenți de pază, reținuți după un scandal în stradă

Trei agenți de pază au fost reținuți de polițiștii din Caracal, alături de un alt suspect, în urma unui scandal care a avut loc pe o stradă din municipiu. Potrivit Hotnews, agenții de pază sunt angajați ai firmei administrate de Remus Rădoi.

Controversatul afacerist Remus Rădoi, zis „Codiță”, este cel la care conducerea Poliției Olt ar fi apelat pentru informații în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. Acesta din urmă ar fi fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă.

Mai mulți agenți de pază ai firmei lui Remus Rădoi au fost audiați la Poliția Caracal, după ce au fost implicați într-un scandal, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din oraș. Un tânăr a sesizat poliția despre faptul că atât el, cât și alte trei persoane, au fost agresați de agenții de pază.

Reținuți de polițiști

Potrivit IPJ Olt, în urma audierilor au fost reținute patru persoane implicate în conflict. Trei dintre cei reținuți ar fi agenți de pază ai firmei controlate de Remus Rădoi.

”În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investiții Criminale împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Caracal au reținut, pentru 24 de ore, patru persoane implicate în conflictul din municipiul Caracal. Cele patru persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale”, transmite IPJ Olt.

În urma scandalului din noaptea de joi spre vineri, cele trei persoane agresate au ajuns la spital, însă nu au fost internate. Potrivit unor surse judiciare, cei trei adulți erau însoțiți de un copil de trei ani. Copilul ar fi fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, după ce ar fi inhalat gaz pulverizat dintr-un spray.

SursaIPJ Olt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS