12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO bonă i-a rupt coloana bebeluşului de care avea grijă

O bonă i-a rupt coloana bebeluşului de care avea grijă

O bonă, de 21 de ani, din Daytona Beach Florida, i-a rupt coloana bebeluşului de 4 luni de care avea grijă. Amy Godden l-a bruscat pe copil pentru a-l face să se oprească din plâns, potrivit The Sun.

Ea a recunoscut la poliție că „poate l-a ridicat pe bebeluş din leagăn un pic mai agresiv”, în timp ce acesta era luni seara în grija ei. Godden ar fi dus băiatul la spital și apoi i-a chemat pe părinții acestuia.

În presa locală, s-a scris că Godden a rupt brațul copilului. Bona a mințit inițial, spunând că a ridicat pruncul din leagăn, fără să-și dea seama că brațul îi era prins între barele acestuia.

Apoi, Godden a susținut că vătămarea s-a întâmplat atunci când ea a mers să-i facă o sticlă cu lapte. A susținut că a auzit un zgomot în timp ce se afla în bucătărie, a informat presa locală. Bona a declarat că s-a întors în grădină și l-a găsit pe micuţ întins în leagăn, cu brațul stâng atârnat într-o parte. Ea a spus că brațul îi era rupt. Medicii au declarat că ar fi fost imposibil ca bebeluşul de patru luni să se rănească în acest fel. Detectivi au descoperit că leagănul copilului nu avea bare, deci era o nouă minciună a bonei.

Tânăra a fost arestată și găsită vinovată pentru abuz. Deocamdată, nu se cunoaște în ce stare se află copilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS