Acasă Eveniment Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

-

O elevă de la Liceul Teoretic Traian din Constanța care a făcut public un tabel cu banii strânși pentru „fondul școlii“ spune că a fost agresată verbal de către părinții din Consiliul Școlar al Elevilor.

Într-o postare pe Facebook, Roxana Șerban spune că părinții au cerut revocarea ei din funcția de reprezentant al elevilor in Consiliul de Administrație, „întrucât a pătat imaginea liceului“.

“Eu nu știu cum o să traiești cu gândul că pe diploma ta de absolvire o să ai trecut Liceul Teoretic Traian”, acestea au…

Gepostet von Roxana Serban am Dienstag, 22. Oktober 2019

„Eu venisem la ședință cu scopul de a discuta despre modurile de rezolvare a problemei, nu venisem ca să fiu jignită și batjocorită în fața a 30 de colegi. În plus, mi s-a cerut revocarea din funcția de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație, întrucât am pătat imaginea liceului. Se pare că scopul ședinței nu a fost găsirea de soluții, ci discreditarea mea. Revin la vorbele reprezentantului părinților: DA, îmi este rușine că am ales să fac publică o neregulă de la mine din liceu, îmi este rușine de faptul că încercând să rezolv o problemă, nu sunt ascultată de persoanele care ar fi trebuit să-mi fie alături și care aleg să ma atace, în loc să se axeze pe găsirea unei soluții pentru binele nostru, al tuturor“, a scris eleva.

Reamintim că în urma dezvăluirilor elevei, Asociația Elevilor din Constanța (AEC) i-a cerut primarului Decebal Făgădău să asigure bani pentru paza școlilor, amenințând că, în caz contrar, va da în judecată Consiliul Local.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...