Acasă Eveniment Valentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

Valentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

-

Valentin Gvinda, cel desemnat să ocupe postul de director, a anunțat Consiliul de Administrație al transportatorului aerian că refuză oferta. Compania TAROM ne având o conducere.

Valentin Gvinda ar fi fost al cincilea director al Tarom într-un singur an, o performanță negativă pentru compania de stat care este pe pierdere de 11 ani. Anul trecut, TAROM a înregistrat o pierdere de aproape 183 de milioane de lei, iar ultimul an pe profit a fost 2007.

Marți, 15 octombrie, Mădălina Mezei a fost demisă din funcţia de director general al companiei aeriene Tarom, iar Consiliul de Administrație l-a desemnat director interimar pe Valentin Gvinda.

După ce a fost demisă, Mezei a acuzat că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, astfel încât unii parlamentari să nu poată ajunge la București pentru votul din Parlament, potrivit Digi24.ro.

Ce a declarat Mezei înainte de a intra în sediul direcţiei anticorupţie

DNA a demarat o anchetă în acest caz, iar Mezei este audiată astăzi. „Singura declaraţie e că sunt ferm convinsă că adevărul va ieşi la iveală. Mă duc şi spun adevărul“, a spus ea, înainte de a intra în sediul direcției anticorupție.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

După un oribil accident rutier, întreaga echipă de fotbal a României, care se afla într-un autocar, ajunge în faţa porţii Raiului. –...