6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentValentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

Valentin Gvinda refuză postul de șef al TAROM

Valentin Gvinda, cel desemnat să ocupe postul de director, a anunțat Consiliul de Administrație al transportatorului aerian că refuză oferta. Compania TAROM ne având o conducere.

Valentin Gvinda ar fi fost al cincilea director al Tarom într-un singur an, o performanță negativă pentru compania de stat care este pe pierdere de 11 ani. Anul trecut, TAROM a înregistrat o pierdere de aproape 183 de milioane de lei, iar ultimul an pe profit a fost 2007.

Marți, 15 octombrie, Mădălina Mezei a fost demisă din funcţia de director general al companiei aeriene Tarom, iar Consiliul de Administrație l-a desemnat director interimar pe Valentin Gvinda.

După ce a fost demisă, Mezei a acuzat că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, astfel încât unii parlamentari să nu poată ajunge la București pentru votul din Parlament, potrivit Digi24.ro.

Ce a declarat Mezei înainte de a intra în sediul direcţiei anticorupţie

DNA a demarat o anchetă în acest caz, iar Mezei este audiată astăzi. „Singura declaraţie e că sunt ferm convinsă că adevărul va ieşi la iveală. Mă duc şi spun adevărul“, a spus ea, înainte de a intra în sediul direcției anticorupție.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS